مدول خارج قسمت ها و زیرمدولهای نیمه اول یک مدول
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علم و صنعت ایران
- author محمدجواد نیک مهر
- adviser حمید آقا تولایی
- Number of pages: First 15 pages
- publication year 1382
abstract
در این پایان نامه در فصل اول زیر مدولهای اول مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل دوم طیف یک مدول تعریف می شود و مدولی ارائه می گردد که دارای طیف تهی است. در فصل سوم ، ابتدا چند نتیجه تعمیم یافته زیرمدولهای اول با استفاده از مطالب دو فصل قبلی ثابت می گردد و در بخش دیگری از این فصل دو تعریف معادل از زیرمدولهای نیمه اول و چند نتیجه مقدماتی از آن بیان می شود.در بخش بعدی تناظری یک به یک بین زیرمدولهای نیمه اول یک مدول و زیرمدولهای نیمه اول مدول خارج قسمتهای آن بیان و اثبات می گردد. در آخرین بخش به ارتباط بین ایده آلهای اولیه (یا ماکسیمال) یک حلقه و زیرمدولهای اولیه (یا ماکسیمال) یک مدول روی آن حلقه پرداخته می شود.
similar resources
زیرمدولهای اول یک مدول و طیف آن
هدف این پژوهش مطالعه و بررسی زیرمدولهای اول از یک مدول است، به خصوص طیف یک مدول دلخواه مورد بررسی قرار می گیرد و توپولوژی زاریسکی آن را تشکیل می دهد. همچنین خواص اساسی این توپولوژی نظیر فشردگی ، هاسدورف بودن و نظایر آن مورد بررسی قرار می گیرد.
15 صفحه اولتوپولوژی زارسکی روی زیرمدولهای اول یک مدول
این پایان نامه به معرفی توپولوژی زارسکی روی زیرمدولهای یک مدول بحث و بررسی می کند.
15 صفحه اولگراف اشتراکی زیرمدولهای یک مدول
این پایان نامه شامل 4 فصل میباشد، در فصل اول تعاریف و مفاهیم مورد نیاز در فصول بعدی یادآوری شده، فصل دوم درباره همبندی، قطر و کمر گراف اشتراکیست. فصل سوم درمورد عدد رنگی و عدد خوشه ای گراف اشتراکی و ارتباط این دو با زیرمدولهای یک مدول میباشد و سرانجام در فصل آخر پایان نامه گراف هم ماکسیمال مدول را بررسی میکنیم.
15 صفحه اولشرایط زنجیری روی مدول های به بعد خارج قسمت متناهی
چکیده این پایان نامه در چهار فصل تنطیم شده است. فصل اول مفاهیم اولیه مورد نیاز از جمله بعد گلدی، بعد کرول، و بعد نویتری (دوگان بعد کرول) بیان شده است. به دلیل بررسی دقیق تر دوگان بعد گلدی، در فصل2 به آن پرداخته ایم. در این فصل ابتدا مفاهیم اولیه زیرمدول های کوچک، خانواده های هم مستقل و... وقضایای مربوط به آن ها را به تفصیل بیان کرده و سپس به معرفی دوگان بعد گلدی می پردازیم ورابطه بین مدول های...
بررسی تاثیر چیدمان اتصالات انگشتی بر مدول الاستیسیته و مدول گسیختگی تیرهای لایهای
در این پژوهش تأثیر نوع چیدمان اتصالات انگشتی (فاقد اتصال، اتصال در لایه سطحی، اتصال در تمام سطوح) و تعداد لایه (سه لایه و پنج لایه) بر مدول الاستیسیته و مدول گسیختگی تیرهای لایهای ساخته شده از چوب صنوبر Populous nigra با ابعاد لایههای 5/7×5/12×130 سانتیمتر مورد بررسی قرار گرفت. با ترکیب عوامل فوق 6 تیمار بهوجود آمد که با توجه به 4 تکرار در جمع، 24 تیر لایهای ساخته و مقاومت خمشی آن به وسیل...
full textMy Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علم و صنعت ایران
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023